MedlemskabMine bookingerKundeservice

MORE TO EXPLORE

Hvad er Strawberry?

Strawberry er portalen til en hel verden af hoteller, møder, restauranter og spaoplevelser. Samtidig kan medlemmer nyde yderligere fordele. Via vores hjemmeside og app får du adgang til muligheder over hele Norden gennem vores løfte om at fylde livet med sjove, meningsfulde og spændende oplevelser.

A mix of images of people exploring the Nordics.

Der var engang...

...en entreprenør, som for omkring 25 år siden købte sit første hotel. I dag er vi 18.000 ansatte og har mere end 225 hoteller fordelt på over 100 destinationer i hele Norden. Porteføljen indeholder både kendte og populære kædehoteller samt unikke selvstændige hoteller. Gæster og medlemmer kan frit vælge mellem alt fra moderne og centrale lavprishoteller til populære luksushoteller med en eksklusiv atmosfære.

A guy lying in the grass laughing.

Hvem er vi

Vi brænder for oplevelser. Fra en personlig besked på værelset, når du tjekker ind på dit yndlingshotel, til rejser, du aldrig glemmer. Sammen har vi opbygget en af ​​de bedste og mest varierede hotelvirksomheder i Norden, med en klar vision om at arbejde for et mere rummeligt, inklusivt samfund. Strawberry markerer begyndelsen på noget nyt. Noget langt ud over den sædvanlige hoteloplevelse.

"Strawberry markerer starten på noget nyt. Noget ud over den sædvanlige hoteloplevelse."

– Petter A. Stordalen

Asian food at restaurant Boon Nam in Helsinki.

Mere at nyde

Med mere end 225 hoteller, barer, caféer, restauranter, arenaer og spaer tilbydes du tusindvis af unikke oplevelser, hver dag. Skiftet til Strawberry markerer, at vi vil gøre mere af det, vi er bedst til – at skabe spændende og mindeværdige oplevelser på en innovativ og bæredygtig måde.

Girl smiling at the camera wearing a yellow hat.

Nye oplevelser

Vi har en klar ambition. At skabe et økosystem af mange forskellige oplevelser for alle, over hele Norden. Vi vil kombinere disse med flere partnertilbud og fordele for vores medlemmer. For dette er, hvad Strawberry skal være – en verden af oplevelser!

Vision og værdier

Energi, mod og begejstring

Vores virksomhed er baseret på tre kerneværdier – energi, mod og begejstring. Vi stræber efter at være en anderledes virksomhed, en rebel inden for branchen, med et varmt bankende hjerte. Og målet rækker ud over viljen til at ændre hotelbranchen. Vi ønsker at gøre verden til et bedre sted at leve, arbejde og rejse i.

Two girls jumping down in to a lake in Sweden.

WeCare

Lad os ændre verden til det bedre

Strawberry har en vision om at gøre verden til et bedre sted. Med vores filosofi om aldrig at lade sig nøje og altid stræbe efter forandring, er vores mission klar: At udforske nye og mere bæredygtige løsninger og at have Room for All. Der er to ting, vi værdsætter mere end noget andet: Mennesker og vores planet.

Two chefs cooking fish in a restaurant kitchen.

Job

Bliv en del af Strawberry

Vi er en flok unikke individer drevet af energi, mod og entusiasme. Sammen skaber vi ekstraordinære oplevelser hver eneste dag.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmer oplever mere

Der er kun fordele ved at blive medlem

Rabat på hotelværelser. Første prioritet på tilbud og nyheder. Bonuspoint, som du kan booke hotelværelser med. Gratis kaffe – når du vil. Gør som 2,6 millioner andre; Bliv medlem.