Medlemskab
A hand filled with wild strawberries.

WeCare

Lad os gøre verden til et bedre sted

WeCare

Strawberry har en vision om at gøre verden til et bedre sted. Med filosofien om aldrig at lade sig nøje og altid kæmpe for forandring. Det går hånd i hånd med det, vi værdsætter højest, nemlig mennesker og vores planet.

People hugging each other in the sunset.

WeCare

Med et varmt bankende hjerte

Det er et ambitiøst mål – at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030. For at nå dette kræves mere bæredygtige løsninger for fødevarer og bygninger. Samtidig fortsætter vi arbejdet med at skabe en virksomhed, der er rummelig, inkluderende og bygger på mangfoldighed. Vores arbejde er drevet af et varmt bankende hjerte og håbet om stolt at kunne fortælle fremtidige generationer, at vi gjorde vores allerbedste.

Der er to ting, vi værdsætter mere end noget andet - menneskerne og vores planet

Mennesker

Ligestilling og inklusion

Vores ambition er at være markedsleder inden for mangfoldighed og inklusion. Vi værdsætter forskelligheder og skaber miljøer, der får folk til at føle sig velkomne, respekterede og værdsatte. Vi ved, at mennesker fra forskellige kulturer og baggrunde gør os klogere, mere effektive og kreative.

View of Bergen city during sunset.

Planeten

Bæredygtighed

Vi arbejder alle mod det samme mål i Strawberry - at efterlade en mere bæredygtig jord til fremtidige generationer. Vores bæredygtighedsarbejde handler grundlæggende om at gøre en forskel gennem handling. Fra at reducere vores CO2-fodaftryk til at fremme etisk og ansvarlig drift. Vi ved, at hvert enkelt skridt tæller, men vi forpligter os også til at tage de store skridt, der er nødvendige. Vi leder konstant efter nye innovative løsninger for at reducere vores påvirkning af miljøet.

Planeten

Klimaneutrale i 2030

Vi er fast besluttet på at gå i spidsen i vores branche. Det skal vi gøre ved at blive klimaneutrale inden for vores egen drift og halvere udledningen i vores værdikæde inden 2030. Det er et af de mest ambitiøse mål i branchen. Vi har endnu ikke alle løsningerne på plads. Men vi er klar til udfordringen og er overbeviste om, at der er meget at udvikle og udforske for at tage os derhen, hvor vi skal være i 2030. Målet er sat.

Sam Radstakken Nissen, Hotel Manager at Comfort Hotel Solna, standing at the hotels roof on the solar panels.

Planeten

Bygninger

En mere bæredygtig fremtid og klimaneutral drift kræver, at vi fokuserer på vores bygningger. Med gennemtænkte løsninger til design, konstruktion og ejendomsadministration kan vi minimere miljøbelastningen. For at reducere udledningen af ​​kuldioxid og nå vores klimamål prioriterer vi energieffektive og smarte metoder.

Colourful food on a table at restaurang TAK in Stockholm.

Planeten

Mad & drikke

Fødevarer spiller en afgørende rolle i at forbedre menneskers sundhed, og det samme gælder for vores planets sundhed. Med målet om at gøre en positiv forskel investerer vi helhjertet i sundhed, klima og miljø. Det gør vi ved at servere ansvarligt produceret mad og drikke.

Dominic Gorham greeting a guest in the lobby at Sommerro, a hotel in Oslo.

Planeten

Socialt ansvar

Vi er forpligtet til at udforske alle mulige måder, hvorpå vi kan reducere klimaaftrykket fra vores egen drift og vores værdikæde. Vi arbejder tæt sammen med vores partnere og leverandører for at finde innovative løsninger og tiltag, så vi også i fremtiden kan tilbyde vores gæster den bedst mulige oplevelse – samtidig med, at vi reducerer udledning og miljøbelastning.

Two chefs cooking fish in a restaurant kitchen.

Job

Bliv en del af Strawberry

Vi er en flok unikke individer drevet af energi, mod og entusiasme. Sammen skaber vi ekstraordinære oplevelser hver eneste dag.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmer oplever mere

Der er kun fordele ved at blive medlem

Rabat på hotelværelser. Første prioritet på tilbud og nyheder. Bonuspoint, som du kan booke hotelværelser med. Gratis kaffe – når du vil. Gør som 2,6 millioner andre; Bliv medlem.