Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

1. - 8. juni 2024

I Bergen finder du Norges næststørste Pride-festival, kaldet Regnbuedagene. I løbet af ugen er du velkommen til at deltage i koncerter, workshops, debatter, kulturelle arrangementer og ikke mindst den farverige Pride-parade! Pride er en af Norges vigtigste og største festligheder, og hvert år samles titusinder af mennesker i Bergen centrum for at fejre kærligheden og retten til at være den, man er. Der skal være plads til alle – ikke kun hos Strawberry, men i hele samfundet!

Strawberry støtter fuldt ud det budskab, som Pride står for, og er en stolt sponsor af Pride i hele Norden. Vi opfordrer alle til at deltage i festlighederne under regnbuedagene, men også til at stå sammen i solidaritet hele året rundt. Fest, sjov, glitter og regnbuer er en fantastisk måde at fejre, hvor langt vi er kommet, men for at nå målet om fuld inklusion, accept og lige rettigheder for alle, skal vi konstant stræbe efter forståelse. Vores Pride-flag hænger højt og står stærkt, selv når vinden blæser. 

Hotel i Bergen

Bo bedst under Pride-fejringen!

Du fikser Pride-stemningen – vi fikser hotel! Har du brug for et sted at bo under Pride-dagene, har vi et herligt udvalg af hoteller i Bergen. Find din favorit og book i dag!

Find dit hotel
Pride hos Strawberry

Hvordan arbejder vi med ligestilling og mangfoldighed i Strawberry?

Er du interesseret i at arbejde hos os, eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvordan vi arbejder for at skabe en solid kultur baseret på stærke principper og værdier? Tag et kig på interviews med nogle af vores kolleger!

Hør fra vores kolleger
Alt du behøver vide om Pride!

Hvad står "regnbueflaget" for?

Hvilke sange er de mest kendte Pride-sange, og hvilke begivenheder har gjort Pride til hvad det er i dag? Læs mere om den farverige folkefest her!

Læs alt om den farverige folkefest

Stærke stemmer i Pride-bevægelsen

Bliv inspireret af menneskerne, der hver dag arbejder for lige rettigheder og muligheder for alle.

Auroras historie

Aurora var altid en kvinde!

Læs om Aurora, som aldrig var mand, men en kvinde som levede som mand i 25 år, inden hun endelig kunne være sig selv. Aurora giver os også sine dos & don'ts til hvad man kan sige - og ikke bør sige - til transpersoner. 

Læs hendes historie
Når far er homoseksuel

Carolins far sprang ud som homoseksuel: “Er så stolt af ham!”

Hvad sker der, når livet forandres uden at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man, når familien splittes ad og en af forældrene springer ud som homoseksuel? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, blev dette en turbulent tid, der til sidst førte til en vigtig samtale, som gav svar på mange spørgsmål.

Carolins historie & råd
Forældrenes historie

Vi har truffet netværket Stolte forældre til HBTQ-barn, og fået gode tips fra forældrer, som er gået igennem sin egne "komme ud"-processer.

Vi har truffet non-profit organisationen Stolte forældre til HBTQ-børn (HBTQ er tilsvarende LGBT i Danmark), og har fået værdifulde tips fra forældre, der selv er gået igennem sine egne "komme-ud" processer.

Læs om Stolte forældre
Hvorfor vi støtter Pride

Petter A. Stordalen om Strawberry og Pride: "For os betyder mangfoldighed en bedre kultur"

Læs interviewet her
3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.