Medlemskab
Modern design at the cocktailbar Courtyard in Copenhagen.

Courtyard – en spændende cocktailbar i København

Velkommen til et hyggeligt og begivenhedsrigt gårdmiljø midt i hjertet af København. Hos Courtyard kan du få spændende cocktails, snacks og mindre retter i et unikt miljø.

Københavns sjoveste gårdmiljø

Lad Courtyard være dit kontor for en dag, snup en drink efter fyraften med kollegerne eller lav en aftale om at mødes med vennerne. Courtyard passer til alle lejligheder, store som små. Det er et begivenhedsrigt sted, hvor du kan tage del i pop up-aktiviteter, glæde dig til et moderne design, diverse events, udstillinger og meget mere. Baren har et bredt udvalg af vin, cocktails og alkoholfrie alternativer. Er du sulten, kan du vælge alt fra snacks til friske salater og danske klassikere.

Cocktails med et twist af hygge

På Courtyard mødes du af spændende cocktails inspireret af hygge. Hver bartender har designet fantastiske cocktails med uventede smagskombinationer, som repræsenterer deres personlige definition af hygge. Nyd den dejlige atmosfære i gårdmiljøet, og lad dig inspirere af kreative cocktails, som alle har en unik historie. Velkommen til cocktailbaren Courtyard!

Modern interior at cocktailbar Courtyard in Copenhagen.Modern interior at cocktailbar Courtyard in Copenhagen.

Courtyard

København

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  • Mandag - Torsdag

    07:30 - 00:00

  • Fredag - Lørdag

    07:30 - 02:00

  • Søndag

    07:30 - 00:00