strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Freshly baked bread at Rug, bakery in Copenhagen.

Brød og bagværk i verdensklasse på Rug i København

Få en perfekt start på dagen med frisk brød og en varm kop kaffe, eller nyd danske og franske bagetraditioner med et moderne twist. Velkommen til bageri Rug i Danmarks hovedstad.

Bageri med historiske og nutidige smage

Rug finder du i hotel Villa Copenhagen, som har en fantastisk placering i det centrale København. Bageriet afspejler bygningens historie i selskab med moderne design- og indretningsdetaljer. Du får også smagt blandingen af det historiske og det moderne i bageriets udvalg. Nytænkt surdejsbrød, klassisk dansk rugbrød, samt både danske og franske bagetraditioner i en moderne udgave. Rug er ikke bange for at eksperimentere med forskellige former og spændende smagskombinationer.

Bæredygtighed i fokus på bageri Rug

Her på bageriet kan du spise brød og bagværk med god samvittighed. Rug arbejder aktivt med bæredygtighed og lægger stor vægt på, at alt er lokalt produceret, økologisk og tilpasset efter sæsonens råvarer. Kornet, som bruges, er dyrket lokalt, blot 30 km uden for København. Bageret Rug stræber helt enkelt efter at løfte niveauet for smag, aroma og konsistens på en bæredygtig facon. Velkommen til et bageri, hvor historie møder det moderne, både på tallerkenen og i atmosfæren.

Fresh croissants at bakery Rug in Copenhagen.Freshly baked cinnamon buns at bakery Rug in Copenhagen

Rug

København