MedlemskabMine bookingerKundeservice
Cocktails at bar T37 in Copenhagen.

T37 – en unik vin- og cocktailbar midt i København

Velkommen til en af Københavns mest spændende cocktailbarer. Slap af efter en lang dag, eller start aftenens festligheder i et levende miljø. Velkommen til T37!

Cocktails i et historisk miljø

T37 er en moderne bar - perfekt til en drink efter fyraften. Navnet T37 blev i årtier brugt som en kode for at informere ansatte om lige akkurat sammenkomster efter arbejde i det specifikke lokale, som var Københavns gamle Centralpostbygning - det sidder altså i væggene, I dag er T37 en moderne og eksklusiv bar, men stedets historie afspejles i både drinks og miljø. Den dristige farvepalet reflekterer de nedarvede elementer og skaber samtidig en gemytlig og distinkt æstetik.

Københavns mest inspirerende bar

Du finder T37 i hotel Villa Copenhagen, med en perfekt placering i det centrale København, en kort gåtur fra Københavns Hovedbanegård. Allerede ved første blik mødes du af en fantastisk arkitektur, som byder på et miljø med inspirerende design og kunst. Har du et godt øje til indretning? Slå dig ned og nyd et fantastisk miljø, hvor historiske detaljer møder moderne elementer i en perfekt fusion. Velkommen til T37 - den perfekte bar til en drink efter fyraften med vennerne midt i København!

Menu at bar T37 in Copenhagen.Modern interior at bar T37 in Copenhagen.

T37

København

Menu

Åbningstider

Torsdag - Lørdag: 18:00 - 02:00

Adresse

Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København

Kontakt

E-mail: info@villacph.com