MedlemskabMine bookingerKundeservice
Man serving food at The Social Bar & Bistro.

Velsmagende bistroretter ved siden af Københavns lufthavn

Nyd klassiske bistroretter med et moderne twist lige ved Københavns Lufthavn, Kastrup. Uanset om du er på farten eller ej, er du velkommen hos The Social Bar & Bistro til velsmagende retter og en social atmosfære.

Bistroretter på moderne vis

På The Social Bar & Bistro bliver du mødt af en varm og livlig atmosfære. Det er et perfekt sted at tilbringe tid med venner og familie, uanset anledningen. Menuen byder på klassiske bistroretter med moderne indslag, og der er noget for enhver smag, uanset om du har lyst til en saftig burger, en god pastaret eller en frisk salat. Slå dig ned og lad en anden tilberede aftenens måltid i et miljø, der oser af fredagsfeeling alle ugens dage.

Mad & drikke inden flyet

Lad eventyret begynde, allerede inden flyet letter. Du finder The Social Bar & Bistro på hotellet Clarion Hotel® Copenhagen Airport, kun et stenkast fra landingsbanen. Spis dig mæt i et lækkert og veltilberedt måltid før flyvningen, eller afslut din rejse på den bedste måde. Nyd fantastisk mad ledsaget af nøje udvalgte vine, kolde øl eller en af de alkoholfrie alternativer. En varm velkomst, uanset om du er på farten eller bor i byen.

Woman eating mussles and fries at restaurant The Social Bistro & Bar.Woman eating at restaurant The Social Bar & Bistro.Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

København

Menu