MedlemskabMine bookingerKundeservice
Freshly baked bread at St George Bakery & Bar in Helsinki.

St. George Bakery & Bar – et hyggeligt bageri

På St. George Bakery & Bar i centrum af Helsinki møder du duften af friskbagt brød. Slå dig ned i de afslappede omgivelser og nyd øjeblikket – uanset om du har lyst til en bolle og en kop kaffe, eller noget helt andet fra det hyggelige bageri i Finlands hovedstad.

Hyggeligt bageri med stort udvalg

I St. George Bakery & Bars hyggelige omgivelser findes der alt, hvad man kan ønske sig fra et bageri. Glæd dig til et stort udvalg af friskbagt brød, søde kager, sandwich, salater, smoothies eller fantastisk finsk kaffe. Derudover er alt tilberedt af de bedste lokale råvarer, af stedets egne bagere, konditorer og kokke. Bageriets morgenmad er af højeste klasse. Noget, du ikke bør gå glip af, hvis du er i Helsinki!

Frokost og udsigt over den gamle kirkepark

Der serveres frokost hver dag, hvor du kan vælge mellem dagens ret eller noget andet, der lokker fra menuen. Planlægger du et arrangement eller en fest, kan du bestille fra bageriets sortiment, da det skræddersyes til dine ønsker. Bageriet ligger ved Den Gamle Kirkepark i Helsinki, og om sommeren er der en dejlig terrasse med udsigt over parken, som er perfekt til at snuppe en kop kaffe eller et glas vin med vennerne – eller morgenmad på en dejlig sommerdag.

Interior at St. George Bakery & Bar in Helsinki.Baked goods at St. George Bakery & Bar in Helsinki.

St. George Bakery & Bar

Helsinki

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Yrjönkatu 13, 00100 Helsinki
  • contactPhoneTelefon
    +358-9-42460060
  • emailContactE-mail
    bakery@stgeorgehelsinki.com