Medlemskab
Tomme vinglas på et bord, silhuetteret mod et lyst vindue, antyder en spisestue.

The Social Bar & Bistro

Nyd god mad og drikke med udsigt over skærgården

Med en central beliggenhed kan du og dine nærmeste nyde fantastisk mad og drikke med udsigt over vandet ved Arendals indsejling.

Et sted, der passer alle

Bor du på Clarion Hotel® Tyholmen, eller besøger du Arendal for en dag og er på udkig efter en restaurant, der falder i hele selskabets smag? The Social Bar & Bistro har noget for alle, uanset om det er udsigten, du går efter, eller et godt måltid med passende drikkevarer. Menuen består af både mindre og større retter, og vinkortet tager dig med på en rejse gennem Europa.

Et levende mødested

Takket være den fantastiske beliggenhed på bryggen i Arendal kan du se ud over vandet og bådene i den smukke skærgård, samtidig med at du befinder dig lige i centrum. Med sin charme og personlighed, ligesom Arendal selv, er restauranten et livligt mødested, hvor du kan nyde et godt måltid med venner og familie. Varmt velkommen til The Social Bar & Bistro i Arendal.

The Social Bar & Bistro

Pocheret æg oven på grønne bønner, med hjertemuslinger og rødløg, på en hvid tallerken, træbord.Elegant dækket spisebord med vinglas, ser ud over et vandlegeme gennem et vindue.En gourmetret serveret på et træbræt med urtekrustet oksekød, farverige tilbehør, og skiveskåret brød på et mørkt bord.