Medlemskab
Pasta dish at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro – klassisk og moderne

I hjertet af Fredrikstad, kun et stenkast fra kajen, kan du nyde klassiske bistroretter på The Social Bar & Bistro. Du er velkommen, uanset om du leder efter en lille bid eller et helt måltid, og stemningen er uformel og afslappende.

Klassiske bistroretter midt i centrum

The Social Bar & Bistro i Fredrikstad, nærmere bestemt på Quality Hotel™ Fredrikstad, ligger i gåafstand fra den charmerende gågade med sit varierede udvalg af moderne butikker, caféer og gallerier og ikke mindst kun et stenkast fra den hyggelige kaj. Dette er en hyggelig restaurant, der kan give dig energi efter en shoppingtur, en gåtur – eller hvis du bare vil have en hyggelig aften med vennerne. Restauranten byder på klassiske bistroretter med et moderne, og måske uventet, twist. Og hvad med en forret bestående af italienske fristelser?

Afslappende og sociale omgivelser

The Social Bar & Bistro er et restaurantkoncept baseret på, at vi alle er sociale væsener, der gerne vil have følelsen af at høre til, og især hvis vi er væk hjemmefra – ja, måske i en ny by eller i et nyt land. På The Social Bar & Bistro kan du hygge dig i afslappende og sociale omgivelser og sludre om alt mellem himmel og jord – eller bare være helt stille. Sammen med klassiske favoritter som Cæsarsalat, saftige burgere og pastaretter får du kolde øl og vin fra et omfattende vinkort.

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Torsdag

  14:00 - 00:00

 • Fredag - Lørdag

  14:00 - 01:00

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Nygata 2, 1607 Fredrikstad
 • contactPhoneTelefon
  +47 69 39 30 00
 • emailContactE-mail
  fredrikstad@socialbarbistro.no
 • calendarReservation
  Book nu