Medlemskab
Hurtigruten ship at sea in sunset

Populære restauranter og barer i Harstad

Harstad byder ikke kun på smuk natur, det er også en by med flere hyggelige restauranter, caféer og bagerier. Maden på tallerkenen er i høj grad baseret på lokale råvarer og et godt stykke håndværk. Velkommen til Harstad!

Mad og udsigt ved havnepromenaden

Harstad er en by, der er værd at besøge af flere grunde. Nede ved havnepromenaden, i det nye og spændende Kaarbøkvarter, kan man f.eks. vinke til gæster, der kommer i land fra det store Hurtigruteskib, mens man ser ud over det smukke hav. Her kan du også sætte dig ned på The Social Harstad og nyde klassiske bistroretter med et moderne twist, hvis du vil have noget at spise med udsigt til hav og skibe – og selvfølgelig får du også noget godt i glasset.

Lokale råvarer og godt håndværk

Generelt kan Harstad prale af førsteklasses mad og noget for enhver smag, uanset om du ønsker en enkel frokost, en 7-retters middag eller en ægte, klassisk norsk ret. Maden i Harstad er baseret på lokale råvarer og godt håndværk, så både du og dem, du rejser med, kan finde deres favorit. Vi anbefaler også at tage en tur i bjergene omkring byen, tage på fiske- eller kajaktur under midnatssolen eller deltage i de mange kulturelle attraktioner, hvis du besøger byen for første (eller tiende) gang!

Harstad

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference