MedlemskabMine bookingerKundeservice
Two girls enjoying dinner and drinks at Brasserie Bon Vivant in Moss.

Nyd en uforglemmelig madoplevelse i Moss

Oslo er et velbesøgt rejsemål i Norge, men ved du, hvilken anden norsk by der er blevet endnu mere populær på det seneste? Moss! Byen ligger smukt ved havet og tilbyder et fredeligt miljø for ferie- og weekendrejsende. Moss har også gode restauranter, hvor du kan nyde en ekstraordinær madoplevelse.

En lille kystby med store muligheder

Moss er en lille by sammenlignet med Oslo, men det betyder ikke, at den mangler muligheder for kulinariske globetrottere. Mange af byens hoteller har desuden deres egne anerkendte restauranter, så du ikke behøver at forlade hotelområdet hver aften. Hotel Riviera er et sådant eksempel - her kan du slappe af i spaen hele dagen og derefter klæde om, klar til at nyde et lækkert måltid præget af de internationale køkkener.

Udforsk restauranterne og barerne i Moss

De charmerende gader i Moss vrimler med spisesteder med spændende menuer, som er værd at udforske. Uanset om du er i humør til europæisk, asiatisk eller mad fra et andet køkken. De fleste af restauranterne og barerne i Moss har hyggelige udendørs serveringer, som man kan nyde på solrige dage. Velkommen til Moss - og velbekomme.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage