MedlemskabMine bookingerKundeservice
The interior at bar and restaurant Barramon in Oslo.

Barramon – skøn pintxos-bar på Sommerro i Oslo

Book nu

Fordyb dig i den baskiske kultur på Barramon i Oslo, nærmere bestemt på Sommerro! Lad den delikate smag af lækre tapas ledsaget af dejlige spanske vine tage dig med på en kulinarisk rejse, du sent vil glemme.

Traditionel pintxos-bar

Barramon ligger smukt på 1. etage i det dejlige Sommerro ved Solli Plass i Oslo. Denne charmerende bar, som også findes i Mathallen i Oslo, er en traditionel pintxos-bar med små borde og spisesteder ved baren. Dette er med andre ord et perfekt sted at nyde en lækker frokost med kollegerne eller en god ven, du ikke har set længe. Eller hvad med en lille middagsdate efter arbejde for at fylde maven, inden turen går videre ud i Oslos gader?

Tapas og spanske vine

På Barramon får du en ægte smag af Baskerlandet i det nordlige Spanien. Pintxos er baskiske tapas, der byder på delikate smage på et stykke brød. Barramon har et rigt udvalg af forskellige pintxos, og sammen med spanske vine på glas er rammerne sat for et uformelt og behageligt kulinarisk møde med den baskiske kultur. Barramon tager kun imod bordreservationer ved nogle af bordene, så her skal du bare være spontan med et drop-in besøg. Hvem tager du med?

Charcuterie at bar Barramon in Oslo.Tapas at bar Barramon in Oslo.

Barramon

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 90 05 50 69
 • emailContactE-mail
  barramon@hotmail.no
 • calendarBordreservation
  Book nu