strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
The exterior of Comfort Hotel® Grand Central in Oslo.

Bella Bambina – det bedste af italiensk mad

Book nu

Velkommen til Bella Bambina – den italienske restaurant, der har til formål at servere Norges bedste pasta! Beliggenheden ved Østbanehallen midt i Oslo gør det nemt at kigge ind til frokost, aftensmad eller noget godt i glasset.

Italiensk mad fra Ole Jonny Eikenfjord

Hvis du vil have en smagsoplevelse med det bedste af traditionel italiensk mad, er Bella Bambina det rette sted. Her får du enkel og elegant mad serveret hurtigt og effektivt. Den berømte stjernekok, Ole Jonny Eikenfjord, der også driver Eik Annen Etage - en af Oslos mest kendte gourmetrestauranter - disker op med byens bedste pasta bolognese, og en udsøgt Barbera i glasset kan anbefales. Har du kun tid til en hurtig frokost, så bestil en halv portion. Så nemt er det.

Giuseppe Romeo – erfaren køkkenchef

Hvis du vil sidde længere tid og nyde maden, kan du sammensætte din egen tre-retters. Start med en tomat- og mozzarellasalat, fortsæt med den møre kalvefilet, og afslut med en tiramisu eller pannacotta. Køkkenchefen, Giuseppe Romeo, er fra Calabrien, i det sydlige Italien, og har et kulinarisk diplom fra sit hjemland samt mange års erfaring fra en række restauranter i Italien såvel som i Norge.

Udeservering lige foran Østbanehallen

Du finder Bella Bambina på første sal i Østbanehallen, som er forbundet med Oslo Hovedbanegård. Du er velkommen til også bare at slå dig ned med et glas, mens du udforsker Oslos folkeliv! Om sommeren har Bella Bambina også en udendørsterrasse lige foran Østbanehallen. Du finder ikke en mere central beliggenhed - spis skøn mad og nyd udsøgte italienske vine midt i Oslo!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Ostbanehallen, Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 22 17 42 00
 • emailContactE-mail
  post@bellabambina.no
 • calendarReservation
  Book nu