MedlemskabMine bookingerKundeservice
Sushi, oysters and cocktails at restaurant Izakaya in Oslo.

Izakaya – streetfood- og cocktailbar på Sommerro

Book nu

Smut forbi den uformelle streetfood- og cocktailbar på det vidunderlige Sommerro i Oslo. Den prisvindende kok, Frida Ronge, sørger for uforglemmelig menuer, som kan nydes, mens du beundrer den smukke udsigt over Oslo.

Snacks, middag og elegant interiør

Ikke meget kan måle sig med atmosfæren på Sommerro på Solli Plass i Oslo. Det er et sted, hvor alle kan føle sig hjemme, og man mærker også denne gode følelse på den uformelle streetfood- og cocktailbar, Izakaya. Den ligger på hotellets syvende etage, hvor du får udsigt til Frogner, Oslo, fjorden og markerne. Kig forbi til et glas sake, en cocktail eller mocktail. Nyd lette snacks eller en middag. Atmosfæren er med elegant interiør fra det New York- og London-baserede studio GRECODECO.

Prisvinderen Frida Ronge står bag Izakaya

Izakaya drives af den multi-prisvindende kok, Frida Ronge, som også driver TAK Oslo på etagen ovenover og en række restauranter i Norden. Med sin dynamiske og udforskende madlavningsstil kombinerer Frida japanske klassikere med nordiske råvarer og smagsvarianter, der passer til enhver smag. Med et stærkt fokus på bæredygtighed i restaurantdrift er køkkenet på Izakaya motiveret af respekt for råvarer og et mål om at få mest muligt smag ud af hver bid.

Social og kulinarisk oplevelse med udsigt

Uanset om du er i selskab med en gruppe venner, en date eller familien, vil du opleve, at middagen på Izakaya både er en social og kulinarisk oplevelse. Menukortet bugner af lækre småretter, så her er der plads til at dele og smage det hele. Er du typen, der hellere vil have en ret helt for dig selv, kan du selvfølgelig bestille en hovedret, der får alle andre til at holde fingrene fra tallerkenen. På Izakaya kan du forlænge aftenen med spændende cocktails og en spektakulær udsigt over Oslo.

Exterior of restaurant Izakaya in Oslo.Oysters at restaurant Izakaya in Oslo.Interior at restaurant Izakaya in Oslo.

Izakaya

Oslo

Menu

Åbningstider

Torsdag - Søndag: 12:00 - 17:00

Adresse

Sommerrogata 1, 0255 Oslo

Kontakt

E-mail: eh@sommerrohouse.com
Book nu