MedlemskabMine bookingerKundeservice
The interior at Kafé Lucy in Oslo.

Kafé Lucy – café med det lille ekstra på Sommerro

Frister det med en americano og pain au chocolat på vej til arbejde? Eller er du måske i humør til noget lækkert efter et langt arbejdsmøde? Så kig forbi Kafé Lucy på Sommerro ved Solli Plass!

Hyggelig lille nabolagscafé

Nabolagscaféen, Kafé Lucy, er det første, man møder, når man træder ind ad døren på Sommerro i Oslo – hele byens sted med restauranter, barer, pool, fitnesscenter og soveværelser, for at nævne nogle få. Kafé Lucy er det første, man møder, frem for et receptionsområde. Med andre ord er "hoteltærsklen" fjernet og snarere erstattet med en umiddelbar caféstemning.

Et forfriskende og anderledes alternativ

Alle er velkomne her - hotelgæst eller ej. Kig forbi Kafé Lucy på vej til arbejde, eller mens du venter på den forsinkede sporvogn. Kafé Lucy er også stedet for dig, der er lidt af en livsnyder! Har du savnet lidt på hylderne hos Narvesen, Mix eller 7 Eleven, eller har du lyst til at prøve nogle andre smagsvarianter, end hvad Kaffebrenneriet og Espresso House har serveret i alle disse år, er Kafé Lucy et både forfriskende og anderledes alternativ.

Medbring en gave til en, du holder af

Tøv ikke med at kigge forbi til en kop kaffe eller noget godt at spise, mens du er på farten. Eller hvad med at tage en spændende lille gave med til en, du holder af? Vidste du i øvrigt, at Kafé Lucy er opkaldt efter Per Kroghs første kone? Nu ved du det. Kig forbi, næste gang du er i nabolaget!

Cupcakes at bakery Kafé Lucy in Oslo.Croissants at bakery Kafé Lucy in Oslo.The sign of bakery Kafé Lucy in Oslo.

Kafé Lucy

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Sommerrogata 1, 0255 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 21 40 49 00
  • emailContactE-mail
    info@sommerrohouse.com