MedlemskabMine bookingerKundeservice
Bar and kitchen at restaurant Plah in Oslo.

Plah – drømmen om Thailand midt i Oslo

Book nu

Plah & Ahaan tager dig til Thailand med sit todelte restaurantkoncept. Træd ind ad dørene til Sommerro på Solli Plass i Oslo, og omgiv dig med autentiske thailandske smage fra Plahs store smagsmenu – eller spis streetfood og fællesretter på Ahaan.

Plah med mange års erfaring

Sommerro, på Solli Plass i Oslo, er et sted for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle, der har lyst til at kigge forbi. Her kan du også opleve et lille stykke af Thailand - med et hav af forskellige smagsoplevelser! Plah slog allerede dørene op tilbage i 2004 på Majorstuen i Oslo, og det var den første moderne thai-restaurant i Skandinavien. Under åbningen af Sommerro kom Plah med på rejsen, og sammen med Ahaan tilbyder de to restauranter nu et todelt restaurantkoncept.

Stor smagsmenu, streetfood og deleretter

Plah disker op med en stor sæsonbestemt smagsmenu med varierede retter, mens Ahaan byder på streetfood og deleretter. Plahs menu har naturligvis ændret sig gennem årene, baseret på både erfaring fra det norske marked og kokkenes inspirationsrejser til Thailand. "Thaimad handler om friskhed samt balancen mellem sødt, salt og bittert", forklarer Terje Ommundsen, der driver Plah og Ahaan, og som er kendt i kokkemiljøet som Norges bedste thaikok.

17 siddepladser og privat lokale

Plah har 17 pladser i barformation rundt om køkkenet. Med autentiske smagsoplevelser, masser af plads til besøgende og en stor bar er dette ikke en hvilken som helst thairestaurant, men kan snarere betragtes som en spændende attraktion i sig selv. Dørene er åbne fra klokken 18.30 onsdag til lørdag. Ønsker du og dit følge en mere lukket og intim oplevelse? Så kan I booke “the emerald room”, som er et skønt privat lokale med plads til 6 personer, og som vil give en intim og hyggelig madoplevelse.

Interior details at restaurant Plah in Oslo.Grilled meat at restaurant Plah in Oslo.Relaxed atmosphere at restaurant Plah in Oslo.

Plah

Oslo

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 22 56 43 00
 • emailContactE-mail
  post@plah.no
 • calendarBordreservation
  Book nu