Medlemskab
Artsy exterior of restaurant Rodins in Oslo.

Rodins – burgere, vin og drinks midt i Oslo

Med indgang fra travle og populære Karl Johans gate i Oslo byder Rodins Bistro & Bar på et afslappet miljø, hvor du kan slappe af og nyde velsmagende burgere, gode vine og spændende cocktails.

Burger, vin & cocktails i Karl Johans Gate

Uanset om du har været på shopping, på sightseeing eller bare har fået en øl i den populære Karl Johans Gate midt i Oslo, bliver du altid sulten, som timerne går. Så kan du hurtigt og nemt smutte forbi Rodins, som har indgang direkte fra den travle handelsgade. Nyd en lækker burger med et godt glas vin, eller tag vennerne med til et par cocktails efter en lang dag. Rodins kan på mange måder kaldes en oase midt på Karl Johan-strøget.

Spændende burgere for alle

Når du træder ind ad døren, kan du lægge travlheden og stressen bag dig og slå dig ned i afslappede omgivelser - enten inde i restauranten eller ude i den hyggelige baghave, som ligger i læ fra den hektiske hovedgade. Nyd en klassisk burger eller opgradér til en "Burger Blue" med blåskimmelost, løgringe, salat, tomat og æble- og dadelchutney. Eller hvad med en rigtig hot burger med jalapeños og chilimayo, til jer, der godt kan lide, at det river lidt i ganen?

Chambre séparée og selskabslokale

Rodins tilbyder også vegetarburgere i restauranten samt småretter i baren. På Rodins kan du komme, som du er - her er alle velkomne til at nyde godt selskab i varme og intime omgivelser med fransk charme og nordisk modernitet. Du kan enten kigge forbi spontant eller bestille bord på forhånd. Rodins har også et chambre séparée for op til 12 personer, hvis du vil have et lokale helt for dig selv. Du finder også selskabslokaler til forsamlinger på 20-50 personer med projektor, lærred og festmenu.

Indoor seating area at restaurant Rodins in Oslo.Patio of restaurant Rodins in Oslo.The bar at restaurant Rodins in Oslo.

Rodins

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  Bar

  • Mandag - Tirsdag

   15:00 - 23:00

  • Onsdag - Lørdag

   14:00 - 00:30

  • Søndag

  Middag

  • Mandag - Lørdag

   16:00 - 21:00

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Karl Johans gata 12, 0154 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 22 69 39 00
 • emailContactE-mail
  post@rodins.no