Medlemskab
A colorful fish dish at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro

Restaurant med udsigt over landingsbanen ved Oslo Lufthavn

Et af de vigtigste aspekter ved en god rejse er maden. The Social Bar & Bistro disker op med lækre retter lavet af sunde råvarer, så du kan få et ordentligt måltid mad, inden du hopper på flyet – eller når du lander og får lyst til noget mere nærende end kabinemaden.

Ud at rejse?

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airports à la carte-restaurant ligger praktisk talt på landingsbanen i Oslo Lufthavn, så du kan starte din rejse med et ordentligt måltid mad uden at stresse over at nå dit fly. Herfra kan du nemt komme til lufthavnen med shuttlebus eller en 5 minutters køretur. Og du behøver ikke at bo på hotellet – eller at skulle rejse – restauranten er åben for alle, uanset om du er på teambuilding med arbejdet, møder venner på vejen eller fejrer en særlig dag med familien.

Noget for alle og enhver

À la carte-menuen er sammensat for at tilbyde noget for enhver smag. Her kan du vælge mellem en række velsmagende klassikere, alle lavet af sunde råvarer og tilberedt med stor erfaring inden for kokkekunsten. Så lad være med at bruge halvdelen af dit rejsebudget på en tør baguette med alt for meget smør i lufthavnen – spis sundt og velsmagende, mens du sætter dig i en behagelig stol og slapper af med noget godt i glasset. Uanset om det er aftenen før eller blot et par timer før afgang.

Masser af plads

Ikke sikker på, om du og dit rejseselskab kan få plads? Det skal du ikke være bange for! Restauranten har i alt 420 bordpladser i hovedsalen, og ønsker man et mere lukket selskab, bliver det gerne tilgodeset i restaurantstuen. Derudover er dette et populært mødested for banketter og konferencer med plads til over 1.000 deltagere. Kigger du lige forbi til et hurtigt kaffeshot i håbet om at holde dig vågen på turen, eller vil du ud i de sene nattetimer, kan et besøg i baren varmt anbefales.

The Social Bar & Bistro

Bar area at Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport. Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Oslo Airport

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Søndag

  17:30 - 22:30

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen
 • contactPhoneTelefon
  +47 63 94 94 94
 • emailContactE-mail
  cl.oslo.airport@strawberry.no