Medlemskab
The interior at Thief Restaurant in Oslo.

Thief Restaurant – perfekt sted for madelskere

Med en kombination af Oslos bedste beliggenhed på Tjuvholmen, et moderne og stilfuldt interiør og en menu for alle madelskere, er det ikke spor underligt, at Thief Restaurant er så populær. Hvis du leder efter en restaurant, hvor du virkelig kan nyde aftenen fuldt ud, er dette stedet!

The Thiefs hjerte

Thief Restaurant kan betragtes som hjertet og sjælen i THE THIEF. Hvis du har set TV-serien, Exit, har du allerede fået et indblik i, hvordan restauranten ser ud. Omgivet af verdenskendt kunst og en elegant atmosfære kan du nyde nordiske smagsoplevelser, som turister rejser halvvejs rundt om i verden for at opleve. Fordelen for alle madelskere derude er, at man ikke behøver at være gæst på hotellet for at nyde den lækre mad og noget godt i glasset.

Lokale og økologiske råvarer

Retterne, der serveres flot på tallerkenen, er lavet af nordiske råvarer med inspiration fra hele verden. Nøgleordene er sundt, bæredygtigt og perfekt til alle madelskere. Nærheden til havet viser sig med nutidens friske skaldyrsfangst. Menuen har også lokale og økologiske grøntsager og lokalt kød, som serveres til både frokost og aftensmad. Alt samles for at skabe lækre retter, der er tilberedt med franske teknikker.

Tvjuvholmens midtpunkt og selskabsmenu

Som gæst på Thief Restaurant vil du opleve en afslappende følelse og en varm musikprofil. Restauranten er Tjuvholmens midtpunkt med en uformel atmosfære. Restauranten er lige så velegnet til en date, som den er til et selskab med venner og kolleger. For grupper på mere end 6 personer har restauranten sin egen selskabsmenu. Måske vælger du både restaurantbesøg, hotelovernatning på THE THIEF og et par timer i spaen?

Meat dish at Thief Restaurant in Oslo.Dessert at Thief Restaurant in Oslo.Colorful food at Thief Restaurant in Oslo.

Thief Restaurant

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 24 00 40 00
 • emailContactE-mail
  eat@thethief.com
 • calendarReservation
  Book nu