Medlemskab
The interior of To Søstre i Oslo.

To Søstre – afternoon tea og champagne på Sommerro

Et besøg på To Søstre bliver et skønt afbræk fra hverdagen. Her kan du nyde Oslos bedste afternoon tea og komme med på en rejse fra salt til sødt fra en menu, der skifter efter årstiderne. Vidste du, at stedet har sin egen champagnevogn?

Afternoon tea i elegante omgivelser

Hos To Søstre på Sommerro i Oslo kan du nyde byens bedste afternoon tea i elegante omgivelser. Med grønne planter og et naturligt lys er scenen sat for en pause fra hverdagen. Drøm dig væk i interiøret inspireret af Asbjørnsen & Moes eventyr, Østenfor sol og Vestenfor måne, med matchende testel designet af GRECODECO og William Edwards. Navnet, To Søstre, er hentet fra projektnavnet Oslo Lysverker, som arkitekterne, Bjercke & Eliassen, står bag.

Salt og sødt af prisvindende konditorhold

Den britiske køkkenchef, Jonathan Howell, har bragt det bedste af klassisk traditionel afternoon tea med sig hjem, omend der også er tilføjet et Sommerro-twist. Det prisvindende konditorteam Jared Jiann Lih Chuah og Aziz Muhammad står bag menuen, som i sandhed er en rejse fra salt til sødt – først smørrebrød, scones og så søde sager. Og det bedste af det hele: Du kan spise alt med fingrene. Menuen skifter efter årstiderne og råvarerne, der er i sæson.

Champagnevogn og selvspillende piano

Hos To Søstre finder du også en champagnevogn, der byder på det bedste af Les Cinq Filles. Du kan også vælge blandt gode smage fra en spændende tipsy tea-menu samt et stort udvalg af alkoholfrie drikkevarer. Vidste du, at To Søstre også har et selvspillende Steinway Grand Piano, et af de få i Norge? Klaveret giver en varm stemning med kendte melodier, komponeret af To Søstres egen musikkurator og jazzpianist, Maren Selvaag.

Afternoon tea at To Søstre in Oslo.Champagne, tea & snacks at To Søstre in Oslo.Colorful sandwich at hotel Sommerro in Oslo.Man playing the piano at hotel Sommerro in Oslo.

To Søstre

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Onsdag

 • Torsdag - Søndag

  12:00 - 17:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 30
 • emailContactE-mail
  eh@sommerrohouse.com
 • calendarReservation
  Book nu