strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
The bar at Vinbaren in Olso.

Vinbaren på Christiania Teater midt i Oslo centrum

Vinbaren på Restaurant Teatro på Christiania Teater er stedet for alle vinelskere! Hvis du leder efter gode vine og samtidig gerne vil nyde en lækker gourmetpizza, er dette sted et must.

"Hvor mange vine har I, sagde du?"

Hvis du elsker vin og et imødekommende interiør, er Vinbaren på Hotel Christiania Teater lige noget for dig! "Hvor mange vine har I, sagde du?" Det er noget, personalet ofte hører. Vinbaren tilhører Restaurant Teatro, som har specialiseret sig i gourmetpizza med smagskombinationer, de fleste nok aldrig har oplevet tidligere. Her er der med andre ord plads til at hygge sig i godt selskab med både hvide og røde pizzaer, mens man drikker en god vin fra en bugnende vinmenu.

Vinbar med flere udmærkelser

I restaurant Teatros vinbar har de specialiseret sig i at kunne tilbyde gæsterne et usædvanligt stort antal vine. Vælg mellem 50 vine på glas, og et flaskeudvalg på ca. 1.400 nøje udvalgte vinflasker. Vinbaren har modtaget flere priser, herunder Award of Excellence fra Winespectator i de sidste 3 år.

Afterwork med gode pizzapriser

Hver fredag arrangeres der fyraftensarrangementer, hvilket giver dig den bedst mulige start på weekenden. Eftersom det er fredag, tilbyder Teatro exceptionelt gode priser på pizzaen. Og når vi siger exceptionelt, mener vi det. Dette bør med andre ord være stedet, som de vin- og pizzaglade kolleger tager hen for at runde ugen af med fyldte maver og et vin'ende smil på læben! Teatros Vinbar kan også bookes til private arrangementer, så tjek venligst med restauranten, når du planlægger dit besøg.

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Stortingsgata 16, 0161 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 21 50 72 20
  • emailContactE-mail
    post@restaurantteatro.no