Medlemskab
Bar stools and tables at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – bistro med et moderne twist

Midt i Sandnes, og kun 15 minutters kørsel fra Stavanger lufthavn, finder du The Social Bar & Bistro, som byder på klassiske bistroretter med et moderne twist. Hvad enten du er småsulten eller ønsker en komplet 3-retters, har restauranten noget for alle.

Alt fra pasta til saftige burgere

The Social Bar & Bistro ligger på Quality Hotel™ Residence, centralt placeret i Sandnes. Her får du serveret alt fra klassiske pastaretter til all-time-favoritter som Cæsarsalat og saftige burgere. For at varme restaurant-maven op kan du jo lægge ud med lækre snacks eller en tallerken fuld af italienske fristelser. Selvfølgelig serveres øllen altid kold, og vinkortet bugner med vin fra hele verden. Her er der ganske enkelt dømt hygge for alle pengene!

I hjertet af Sandnes

Restauranten ligger i hjertet af Sandnes, og den er blandt andet nærmeste nabo til tog- og busstationen. Kommer du lige fra Stavanger lufthavn Sola, tager det dig blot 15 minutter at køre turen. Hvad med at kombinere et godt måltid med shopping og en tur i biografen, som ligger i samme bygning? Restauranten ligger også i nærheden af den hyggelige Langgata, som kan skilte med en række lokale og spændende nichebutikker. Velkommen til The Social Bar & Bistro!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Torsdag

  17:00 - 21:00

 • Fredag - Søndag

  Middag

  • Mandag - Torsdag

   17:00 - 21:00

  • Fredag - Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Julie Eges gate 5, 4306 Sandnes
 • contactPhoneTelefon
  +47 51 60 57 00
 • emailContactE-mail
  residence@socialbarbistro.no