Medlemskab
Quality Hotel Sarpsborg fasade

Spis dig gennem Sarpsborg

Knap en time fra Oslo, og blot et par kilometer fra den svenske grænse, ligger Sarpsborg. Dette er ikke kun stedet med flest solskinstimer i hele Norge – det er også en skjult perle for madelskere. Sarpsborg har en lang række restauranter og barer, som du bare må besøge!

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Sarpsborg ligger kun få kilometer fra byens centrum og byder på alle de faciliteter, du har brug for til en dejlig weekend. Mad og drikkevarer er inkluderet! I hotellets egen restaurant, The Social Bar & Bistro, kan du nyde både husmandskost og tre-retters menuer tilberedt med kærlighed fra sunde råvarer. Hotellet tilbyder også klassiske bistroretter med et moderne twist i The Social Bar & Bistro.

Barer og restauranter i centrum

I det centrale Sarpsborg er der masser af spisesteder og barer, du kan vælge imellem. Hvad med en hyggelig restaurant, der serverer kreative appetitvækkere og fantastiske desserter? Eller har du måske mere lyst til asiatisk, italiensk eller klassisk norsk mad? Byens centrum har også masser af barer og pubber med gode menuer. Velkommen til Sarpsborg.

Sarpsborg

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference