Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Sarpsborg

Du finder Sarpsborg i Østfold med floden Glomma blot 50 minutters kørsel fra Oslo. Sarpsborg kaldes også solbyen, da byen har de flest solrige dage i Norge.

I Sarpsborg finder du imidlertid også vores store oplevelseshotel Quality Hotel Sarpsborg med sloganet "Norges sjoveste hotel". Her er der masser af aktiviteter til både børn og voksne. Hotellet har sit eget fritidscenter, Super Land, hvor der er klatrebaner, klatrevæg, legelabyrint, minigolf og minibane. Hertil kommer, at hotellet lokker med et 2.000 m2 stort vandland med både pool, rutschebaner, jacuzzi, sauna og café. Tæt ved finder du INSPIRIA Science Center, der er et perfekt sted for nysgerrige børn og familier, der elsker spændende oplevelser. Der er også stor sandsynlighed for, at børnene elsker Eventyrfabrikken i Sarpsborg centrum, der er det største indendørs legeland. Skal du holde møder eller konferencer i Østfold, tæt ved både Moss Lufthavn Rygge og Oslo, har vores hotel i Sarpsborg ikke mindre end 14 mødelokaler med plads til op mod 2.000 deltagere. Der er også både restaurant og bar. Både Fredrikstad og Halden ligger i kort afstand herfra. Fra Sarpsborg er der ikke langt til Strømstad og de vidunderlige Koster-øer i den svenske skærgård.

Læs mindre
7 hoteller i Sarpsborg

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.