Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hotel i Halden

Planlægger du en tur til hyggelige Halden? Den rolige Østfoldby på grænsen til Sverige, er et yndet rejsemål for både studenter, familier og ferretningsrejsende. Uanset hvad du skal i Halden, får du mest muligt ud af opholdet hos vores hotel.

Tæt på byen

Hos Clarion Collection Hotel Park Halden,vore første hotel i byen, bor du i gangafstand fra centrum i byen, så du kan komme både til centralstationen, restauranter og butikker på et øjeblik. Hotellet er lækkert indrettet med noter af mørkt træ og en hjemmehyggelig atmosfære. Her er du også lige ved den utroligt charmerende brygge, som virkelig er et flot sted at tilbringe nogle timer om sommeren. Hvis Høgskolen i Østfold er det, der bringer dig til Halden, kommer du enkelt til Remmen, hvor højskolen ligger, med bus eller bil fra Halden centrum på ca. ti minutter. Den imponerende Fredriksten fæstning ligger heller ikke langt fra hotellet. Mere centralt kan det ikke blive!

Aktiviteter i Halden og omegn

Uanset om du er i Halden på forretningsrejse eller familietur, er det rart at vide lidt om, hvad man kan lave i området omkring hotellet. Halden er måske ikke en storby, men det opvejes med en lang og hændelsesrig historie. Vi anbefaler stærkt at besøge Fredriksten fæstning, gerne i forbindelse med et af deres mange arrangementer. Omkring byen findes også store og nydelige vandreområder og bademuligheder, så du kan virkelig gå på opdagelse. Der er heller ikke langt til Hvaler, en af Norges smukkeste sommerparadis. I Halden får du kyst, grænseshopping, kultur og historie i ét!

Konference- og mødelokaler i Halden

Halden ligger lige ved grænsen til Sverige, og er hjem til Nexanstårnet, som er Norges højeste bygning. Med en industrigigant og nærhed til Sverige, er det praktisk at arrangere konferencer og større møder her. Med 5 mødelokaler, inklusiv en konferencesal, får du plads til det meste, du kan tænke dig af arrangementer og foredrag her. Strawberry hjælper dig også med at skræddersy dit arrangement, så alt går helt gnidningsfrit til. Læs mere om vores udvalg af konferencemuligheder i Halden her.

Nærliggende destinationer

Strömstad
Fredrikstad
Sarpsborg

Læs mindre
4 hoteller i Halden

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.