Medlemskab
Table details from Restaurant Quality Hotel Olavsgaard

Populære restauranter og barer i Skjetten

Midt imellem Oslo og Gardermoen finder du landlige, hyggelige Skjetten. Et lille sted, men du går ikke sulten herfra, hvis du kommer forbi.

Ingen tager sultne fra Skjetten

Skjetten er et sted, der hurtigt kan blive glemt, da det ligger gemt mellem Norges pulserende hovedstad, Oslo, og Norges største lufthavn, Gardermoen. Alligevel lader Skjetten dig ikke tage herfra på tom mave. Her kan du f.eks. nyde velsmagende mad fra en lækker à la carte-menu i den hyggelige og intime atmosfære på Restaurant Quality Hotel Olavsgaard - og hvor dejligt er det ikke at kunne tage elevatoren eller trappen op til et hotelværelse og slå mave bagefter? Ja tak, begge dele!

Ånd ud i landlige omgivelser

Er du mere bartypen, er der naturligvis også barer i Skjetten, for eksempel Holger Bar, som også ligger på Quality Hotel™ Olavsgaard. Kig forbi på vej til lufthavnen eller på vej til Oslo – ja, træk vejret, og sænk skuldrene i landlige omgivelser, før Oslos travlhed ”får fat i dig”. Når det så er sagt, så findes der selvfølgelig en række gode spisesteder, barer og caféer i Oslo, som bør tjekkes ud. Og heldigvis er du ikke langt fra hovedstaden, når du først befinder dig i Skjetten.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference