Medlemskab
Stokmarknes view of QH Richard With with ocean and mountains

Populære restauranter og barer i Stokmarknes

Midt i Norges mest eksotiske naturperle, Vesterålen, finder du Stokmarknes og alt det, denne skønne by har at byde på af natur, mad og oplevelser. Hvis du vil nyde smagen af ​Nordnorge, er dette byen, du skal tage til.

Traditionel mad med sunde råvarer

I Stokmarknes kan du nyde både idyllisk natur og lækre madoplevelser, uanset om du ønsker en enkel frokost eller en komplet middag. Leder du blot efter noget lækkert at drikke og lidt god stemning, finder du også de steder, der sørger godt for dét. I Stokmarknes, og i Vesterålen-området generelt, får du mulighed for at få serveret traditionel mad baseret på kortrejste og sunde råvarer - altså nordnorsk mad, når det er bedst!

Bondekost, fisk og nordisk kvalitetsmad

Indbyggerne i Vesterålen er vokset op med god bondekost og en rig fiskemenu, hvilket også afspejler sig i de forskellige menuer, man møder ude på restauranterne. Og måske en kombination af fransk og nordisk kvalitetsmad kunne friste? Så kan du bl.a. besøge Restaurant 1893 helt nede ved havnekanten, hvor du kan opleve en fortryllende udsigt, mens du spiser mad udvalgt fra en velsammensat à la carte-menu. Hvad med at besøge Hurtigrutens museum eller tage på ørnesafari efter et godt måltid mad?

Stokmarknes

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference