Medlemskab
Food, glasses and table with a white cloth at 1893 Restaurant & Bar at Quality Hotel Richard With

1893 Restaurant & Bar – mad og udsigt i Stokmarknes

På 1893 Restaurant & Bar kan du nyde fransk-nordisk kvalitetsmad sammen med havudsigt og noget godt i glasset. Den er beliggende helt nede ved kanten af ​kajen og giver de perfekte rammer for et skønt måltid - forankret i lokale traditioner. Kom, spis, slap af og nyd!

Med inspiration fra det franske køkken

Midt i Norges mest eksotiske naturperle, Vesterålen "deroppe i nord", finder du Stokmarknes, og i smukke Stokmarknes finder du den herlige 1893 Restaurant & Bar - en restaurant inspireret af det franske køkken. Her kan du nyde fransk-nordisk kvalitetsmad med venner, familie eller din partner, mens du skuer ud over den smukke havudsigt. Restauranten ligger nærmest på vandet, og har med andre ord den bedste beliggenhed i Stokmarknes, hvor den balancerer helt nede på kanten af kajen.

Klassiske favoritter med et twist

Køkkenet byder på en varieret og velsammensat à la carte-menu baseret på lokale råvarer, hvor du kan vælge mellem klassiske favoritter med et lokalt twist. Hvorfor ikke slutte aftenen af ​med en tur i baren ved siden af? På Bar 1893 kan du føle dig hjemme med noget godt i glasset, mens du nyder den smukke havudsigt. Det bør også nævnes, at restauranten og baren ligger i Vesterålens største hotel, Quality Hotel™ Richard With, som er ideelt til konferencer, og som også byder på en flydende sauna.

Set table at 1893 Restaurant & Bar at Quality Hotel Richard WithChef preparing food at 1893 Restaurant & Bar at Quality Hotel Richard WithInterior at 1893 Restaurant & Bar at Quality Hotel Richard WithPlate with food and glasses with drinks at 1893 Restaurant & Bar at Quality Hotel Richard With

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Havnegata 2, 8450 Stokmarknes
 • contactPhoneTelefon
  +47 75 99 06 00
 • emailContactE-mail
  q.richardwith@strawberry.no
 • calendarReservation
  Book nu