Medlemskab
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – spis ved Trondheim Lufthavn

The Social Bar & Bistro ligger lige ved Trondheim Lufthavn og er det perfekte sted at kigge forbi efter en lang rejse, eller hvis du vil prøve noget andet end lufthavnsmad før dit fly letter. Her serveres klassiske bistroretter med et moderne twist, og atmosfæren er dejligt afslappende.

Klassiske bistroretter med et twist

The Social Bar & Bistro ligger i forbindelse med Quality Airport Hotel Værnes, blot 2,5 km fra Trondheim Lufthavn. Det er et naturligt mødested enten før eller efter en flyvetur - eller hvis du tilfældigvis befinder dig i centrum af Stjørdal og er i humør til noget lækkert. Kom forbi og nyd lækre, klassiske bistroretter med et lidt uventet twist. Social Bar & Bistro er et sted, hvor du kan læne dig tilbage i et afslappende og uformelt miljø - enten alene, eller mens du hænger ud med vennerne.

Perfekt til enhver anledning

Restauranten er et godt eksempel på, at man ikke altid behøver at være i centrum af storbyer for at få et godt måltid mad. Med en beliggenhed blot 35 minutter fra centrum af Trondheim, og med gode bus- og togforbindelser, er der intet i vejen for at tage på en aldrig så lille udflugt ud af centrum med din vennegruppe, din kæreste eller din familie på en helt almindelig dag. Social Bar & Bistro er det perfekte sted til enhver anledning.

Alt fra pastaretter til saftige burgere

Start f.eks. måltidet med velsmagende snacks eller en tallerken fyldt med italienske fristelser, inden du går videre til en lækker pastaret, klassisk salat eller en rigtig saftig burger – alt sammen med et moderne twist. Uanset om du leder efter en lille bid mad eller et større lækkert måltid, er der noget for enhver smag. Og så får du iskolde drinks og et vinkort med vine fra alle verdenshjørner. Velkommen!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kopmannsgata 20, 7500 Stjordal
 • contactPhoneTelefon
  +47 74 80 45 91
 • emailContactE-mail
  varnes@socialbarbistro.no
 • calendarReservation
  Book nu