Medlemskab
Fireside, a cosy lobby bar with comfortable chairs and sofas at Copperhill Mountain Lodge in Åre.

Stemningsfuldt i Åres hyggeligste bar Fireside

Tag en pause fra dit eventyr i Åre, og nyd de smukke omgivelser med noget godt i glasset. Velkommen til en afslappet og herlig atmosfære på Fireside.

Mad og drikke nær skibakken

Læn dig tilbage i en behagelig lænestol, og tag en pause fra hverdagens bekymringer. I baren Fireside kan du vælge mellem et fantastisk udvalg af kolde, forfriskende drikkevarer med spændende smagskombinationer, eller du kan varme dig med en af de skønne varme alternativer. Skulle du blive sulten, kan problemet hurtigt løses! Baren serverer nemlig også velsmagende mad i Jämtlands ånd. Nyd god mad og drikke i kombination med en fantastisk udsigt over Åre.

Ny energi før næste eventyr

Fireside ligger lige ved siden af Åres populære skiløjper og vandrestier ved hotellet Copperhill Mountain Lodge. Når du har brugt det meste af din energi på bjergene, er du varmt velkommen til at slå et smut forbi for at genoplade batterierne. Hvis eventyrene har tæret lidt ekstra på kræfterne, og du trænger til yderligere afslapning, finder du også hotellets spa lige i nærheden – det hele ligger nemlig under samme tag. Velkommen til Copperhill Mountain Lodge!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Søndag

  11:00 - 01:00

  Bar

  • Mandag - Søndag

   11:00 - 01:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Björnen Copperhill 62, 837 97 Åre
 • contactPhoneTelefon
  +46 647 143 00
 • emailContactE-mail
  info@copperhill.se