Medlemskab
Fire personer griner omkring et bord i en restaurant på Quality Hotel.

Restauranter og barer i naturskønne Boden

Velkommen til et madparadis af svenske klassikere! I Boden kan du forvente en dejlig blanding af barer og restauranter med menuer, der afspejler Sveriges traditionelle favoritter – ofte med et moderne twist.

Traditionelt møder moderne

I Boden bydes du velkommen af bar- og restaurantoplevelser, der afspejler landets traditionelle madkultur. Flere af Sveriges klassiske favoritter har deres udspring i nord, som præger flere af restauranternes menukort i Boden, men mange med moderne indflydelser. Besøger du byen, er palten selvfølgelig et must. Hvis du også bor på Quality Hotel™ Bodensia, er der ingen undskyldning. I hotellets restaurant, Bodensia, finder du den klassiske Norrland-ret og meget andet.

Eventyr, ro og mad

Boden er et glimrende rejsemål for de eventyrlystne såvel som de mere rolige typer. Her finder du aktiviteter for både krop og sjæl, uanset om du foretrækker mere fart og vind eller ønsker lidt ekstra tid på egen hånd i naturskønne omgivelser. Når du skal samle ny energi i ny og næ, byder byen på fantastiske barer og restauranter til alle slags lejligheder. Glem hverdagens bekymringer, og sæt tid af til god mad og drikke i dejligt selskab med dine kære. Velkommen til Boden.

Boden

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference