Medlemskab
Table setting at restaurant Kök & Bar in Gothenburg.

The Social Bar & Bistro

Restaurant med udsigt over Gøteborg

På The Social Bar & Bistro venter en magisk udsigt over Göta älv, mens du nyder restaurantens klassiske bistroretter med et twist eller en god drink i baren.

Bistroretter med et moderne twist

Ved Eriksbergs gamle bådværft finder du à la carte-restauranten The Social Bar & Bistro. Her kan du mødes med dem, du holder af, uanset om du har lyst til en saftig burger, en god pastaret eller en frisk salat. Menuen består nemlig af klassiske bistroretter med et moderne twist, som forkæler dine smagsløg. Velkommen til et socialt og afslappet mødested til alle lejligheder.

Dejlig stemning i et hyggeligt miljø

Et besøg på The Social Bar & Bistro bør ikke kun bygge på den gode mad eller de skønne drinks - men også den dejlige stemning og de hyggelige omgivelser. Restauranten ligger i stueetagen på Quality Hotel™ 11 med en sublim udsigt over Göta älv. Herfra kan du følge færgerne, som ankommer til Gøteborg, eller bare nyde det gode selskab.

Ta en drink på rooftop baren

Velkommen op på ottende etage, hvor hotellets rooftop-bar ligger med en storslået udsigt over vandet. Her er der fokus på gode drikkevarer fra en sommerlig og skiftende menu samt lettere snacks, der er perfekte som tilbehør til din gode drink. Slå dig på første parket til hele Gøteborgs skyline, og nyd både udsigten og de sommerlige smagsoplevelser. Hvorfor ikke spise middag i stueetagen og slutte aftenen af med at beundre solnedgangen i baren på taget?

The Social Bar & Bistro

Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Gruppe af mennesker skåler med champagne på en tagterrasse i skumringen, byens skyline i baggrunden, festlig stemning.

The Social Eriksberg

Gøteborg

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Lørdag

  17:00 - 23:30

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Maskingatan 11, 417 64 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31-779 11 35
 • emailContactE-mail
  eriksberg@socialbarbistro.se
 • calendarReservation
  Book nu