MedlemskabMine bookingerKundeservice
Interior of the restaurant at Quality Hotel The Box in Linköping.

The Box Restaurant – klassiske retter med et twist

Book nu

Vi byder dig her velkommen til en restaurantperle få minutter uden for Linköpings indre by. På The Box Restaurant bliver du mødt af en varieret menu med en række spændende smagskombinationer. Hvis du er særligt glad for svenske klassikere med et moderne twist, har du fundet det helt rigtige sted!

Det svenske køkken med et twist

I stueetagen på Quality Hotel™ The Box ligger The Box Restaurant, et oplagt mødested for både hotelgæsterne og de lokale. Menuen er en hyldest til det svenske køkken, men med et internationalt twist. Restauranten drives efter en bæredygtig madfilosofi, så her kan du helt enkelt nyde god mad med god samvittighed! Nyd de veltilberedte retter i en afslappet atmosfære.

Perfekt placering for lidt hverdagsluksus

The Box Restaurant er perfekt til dig, der ønsker at tilføje lidt ekstra luksus til hverdagen. Du finder restauranten blot 2,5 km fra det pulserende byliv og tæt på Linköping City Airport, E4 og Linköping Arena. Du kan sagtens tage hertil med kollegerne efter arbejde, snuppe en middag efter en lang dag i byen med vennerne eller afslutte ugen på bedste vis med hele familien. Velkommen til The Box Restaurant!

Plate of food in restaurant at Quality Hotel The Box

The Box Restaurant

Linköping

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Aspögatan 7, 582 78 Linköping
 • contactPhoneTelefon
  +46 013 390 02 00
 • emailContactE-mail
  q.thebox@strawberry.se
 • calendarBordreservation
  Book nu