Medlemskab
Freshly made hamburger with melted cheese.

Mad og drikke i Luleå – noget for enhver smag

Et besøg i Luleå betyder mange muligheder for at udforske forskellige kulinariske skatte. Luleå er et madparadis, der helt sikkert har noget for alle præferencer og smagsløg. Her kan du udforske klassisk eller nyt i hyggelige omgivelser og til en pris, der passer dig.

Barer med udsigt og gode drinks

Har du lyst til at slappe af med en god drink efter en lang dag i Luleå? Det vil ikke tage lang tid at finde en bar efter din smag! Tagbaren på Clarion Hotel® Sense er et populært valg - her kan du nyde en velkomponeret cocktail med udsigt over Norra Hamn og tagryggene. Byen byder på et væld af barer, hvoraf mange er nichebarer. Du finder barer, der har specialiseret sig i gin, whisky og øl. Og mange, der holder åbent til langt ud på natten.

Find en restaurant, der falder i din smag

Et besøg i Luleå bør helt sikkert inkludere et smut forbi en af byens mange gourmetrestauranter, der byder på ægte smag af svensk Lapland. Vi garanterer rige smagsoplevelser med norrlandske ingredienser til dem, der ønsker det. Måske er du på udkig efter noget mere internationalt? Luleås madscene omfatter også asiatisk, italiensk, amerikansk og meget mere. Velkommen til Luleå!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference