MedlemskabMine bookingerKundeservice
Slippers by the pool at spa hotell.

Luleå byder på gode spaoplevelser

Mange besøger Luleå grundet den smukke natur, Gammelstad Kirkeby eller Flymuseet. Det er en by med kontraster, hvor du kan opleve alt fra skærgården og friluftslivet til verdensarv, historiske steder og byens puls. Men der venter også magiske spaoplevelser.

Luksus med dagspa

Luleå byder på mange typer spaoplevelser for både store og små. Vælg mellem alt fra store spaspecialiteter med flere pools, saunaer og masser af behandlinger til små personlige spasteder, hvor du kan glemme hverdagens gøremål. Det er ikke kun en populær aktivitet for Luleå-beboere og andre besøgende, som ønsker at booke en dagspa, men også for hotelgæster, som ønsker at krydre deres ophold med det lille ekstra.

Bo på spahotel i Luleå

Ønsker du at booke et hotel med spa i nærheden af Luleå by, er Clarion Hotel® Sense det rette valg. Dette er et sted med ro og afslapning, velvære og restituering i et unikt miljø med smuk udsigt over byens hustage og nordhavnen.

En skøn pause fra hverdagen

Besøg spaområdet på egen hånd eller book en dagspa med vennerne, når du vil forkæle dig selv. Vælg mellem forskellige typer saunaer, en varm kilde eller et fodbad, hvor du får chancen for at give dine fødder den pleje, de fortjener. At slappe af og afbryde forbindelsen til hverdagens stress og jag vil gøre dig klar til at opdage alt, hvad Luleå har at tilbyde!

Luleå

Spa og relax

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage