Medlemskab
Making pasta in the kitchen at Grand Italian, Malmö.

Italiensk i ny udgave på Grand Italian i det centrale Malmø

Velkommen til Grand Italian – her omdefinerer vi den italienske madscene i Malmø. Uanset om du ønsker et kulinarisk eventyr, der varer hele aftenen, eller bare vil nyde vores signaturcocktails sammen med dem, du holder af, er vores døre åbne.

En kulinarisk rejse gennem Italien

Italiensk mad handler om enkelhed og om at maksimere ingrediensernes naturlige smage. Menuen på Grand Italian inviterer vores gæster til at nyde retter som viser essensen af italienske kulinariske traditioner med moderna influenser. Fra varme og kolde antipasti til luksuriøse primi piatti, grillede kødretter og hovedretter med fisk og skaldyr, secondi. En hel sektion af menuen er dedikeret til vores håndværkspizzaer, som alle laves med stor omhu og masser af historie.

Stemningsfuldt og Malmøs bedste udsigt

På Grand Italian fejrer vi de gode ting i livet og skaber minder, som varer længe. Tag op til 25. etage på toppen af Clarion Hotel Malmö Live, og bliv mødt af Malmøs måske bedste udsigt. Besøg vores skybar for at nyde en håndværkscocktail eller to. En kold øl, et godt glas vin eller et alkoholfrit alternativ kan selvfølgelig også bestilles. Uanset hvad du har lyst til, er vores døre åbne, og vores team er ivrige efter at byde dig velkommen til vores verden af italienske smagsoplevelser og gæstfrihed.

Pastakøkken og Deli

I en del af restaurantens åbne køkken bliver al vores pasta lavet. Her kan den intresserede se, hvordan kokkene laver deres fantastiske pasta – måske lærer du noget, der kan tage din egen pastaproduktion til et højere niveau. I entréen finder du vores deli. På vej hjem kan du udnytte muligheden for at købe den lækre olivenolie, du smagte under middagen, eller måske den friske pasta, du for nylig så en kok lave.

Meat dish at Grand Italian at Clarion Hotel Malmö Live. Drinks are mixing at Grand Italian, Clarion Hotel Malmö Live. Pasta in a cheese bowl at Grand Italian, Clarion Hotel Malmö Live.

Grand Italian

Malmø