Medlemskab
Atmosphere at the terrace of Stockholm Under Stjärnorna in Stockholm.

Stockholm Under Stjärnorna – tagbar i Stockholm

Velkommen til Stockholms mest spændende rooftop! 50 meter over jorden i det centrale Stockholm mødes du af en vibrerende rooftopbar med skønne drinks og sjove events. Saml venner, familie eller kolleger, så du kan skabe minder under stjernerne.

Sommerens mest oplevelsesrige rooftof-bar

Gode drinks, et stort udvalg af øl og vin, mindre retter og dele-snacks - hos SUS (som baren af og til bliver forkortet til) findes der noget for alle. Med en cocktail i hånden kan du nyde den fantastiske udsigt over Stockholm. Tag dine venner med, eller kom alene og find nye! Lyst til en tur i biografen? Om sommeren byder rooftop-baren bl.a. på en udendørs biograf. Hold øje med deres Facebookside for ikke at gå glip af de sjove events, som Stockholm Under Stjärnorna arrangerer.

Stockholms største tagterrasse

SUS er ikke bare en af hovedstadens mest cool rooftop-barer, det er også den største. Indimellem beskrives selve baren som en tagpark på grund af størrelsen og de grønne omgivelser. Leder du efter et unikt sted til at fejre noget specielt? Så behøver du ikke lede længere. Stockholm under Stjärnorna kan bookes til private arrangementer, hvor du og dit selskab kan nyde tagbaren helt for jer selv. Planlægger du en event og er nysgerrig på at vide mere, er du hjertelig velkommen til at kontakte SUS.

Aperol sprits at bar Stockholm Under Stjärnorna.Food at bar Stockholm Under Stjärnorna.

Stockholm Under Stjärnorna

Stockholm