Medlemskab
Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro Arlanda.

The Social Bar & Bistro

Velsmagende bistroretter ved Arlanda Lufthavn

Gode retter, et bredt udvalg af drikkevarer og en social, hyggelig atmosfære, der indbyder til hyggelige middage med venner, familie eller kolleger. Velkommen til The Social Bar & Bistro, der er et besøg værd, uanset anledningen.

Bistroretter på moderne vis

The Social Bar & Bistro byder på velsmagende, klassiske bistroretter med et moderne præg, blot et stenkast fra Arlanda Lufthavn. Restauranten ligger i hjertet af Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal og byder på en himmelsk udsigt over landingsbanen fra 12. etage. Stopper du op for at nyde en tre-retters middag, kan du fange den fantastiske solnedgang, der skyder op over horisonten hver aften, mens du gumler på en saftig burger, en god pastaret eller en frisk salat.

Skandinaviens bedste mødested

The Social Bar & Bistro er det perfekte mødested til alle lejligheder. Her kan du nyde et lækkert måltid, uanset om du møder venner på farten eller leder efter en god bid mad før eller efter flyveturen. Restauranten er en populær destination for både rejsende og folk, der bor i lokalområdet. Glæd dig til en afslappet og social atmosfære, hvor der venter veltilberedte retter i selskab med kolde øl, vin fra hele verden eller et alkoholfrit alternativ.

The Social Bar & Bistro

Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro Arlanda.Pasta dish at The Social Bar & Bistro.

The Social Arlanda

Stockholm

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Søndag

  17:00 - 00:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Tornvägen 2, 190 45 Stockholm-Arlanda
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 444 18 00
 • emailContactE-mail
  arlanda@socialbarbistro.se
 • calendarReservation
  Book nu