Medlemskab
Warm buffet at Meatings at Quality Hotel Carlia in Uddevalla.

Populære restauranter og barer i Sandnes

Mad og drikke i Uddevalla

Mad og drikke på en restaurant eller bar indebærer meget mere end bare at være mæt og tilfreds. Dét at spise en velsmagende middag eller en drink bør være en oplevelse for alle dine sanser! I charmerende Uddevalla er der masser af hyggelige steder med spændende og velsammensatte menuer.

Oplev Uddevallas restaurantudvalg

Eftersom Uddevalla er en kystby, kan du finde mange restauranter, der tilbyder typiske regionale fiske- og skaldyrsretter, men der findes også et stort udvalg af internationale retter. Du finder ligeledes mange caféer, hvor du kan sætte dig ned og nyde den svenske kaffekultur. Gå heller ikke glip af iscaféen ICE på Quality Hotel Carlia, der normalt beskrives som et paradis for kolde, søde sager.

Nyd drinks på en pub eller bar

Hvad har du lyst til - en eksklusiv vinbar med spændende vine fra hele verden, en afslappet pub, hvor du kan se fodboldkampen, eller måske en dejlig cocktailbar med festlig musik? Uddevalla har mange dejlige steder, hvor du kan slappe af med en god drink i godt selskab. Et godt tip er pubben 1803 på førnævnte Quality Hotel Carlia. Her tilbydes der et bredt og varieret udvalg til ølentusiaster!

Uddevalla

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference