Medlemskab
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

God mad og drikke i charmerende Uppsala

I Uppsala findes der mange velrenommerede caféer, bistroer, restauranter og barer. Hvis du skal besøge eller allerede bor i denne charmerende by, er der mange perler, som er et besøg værd. Her er vores bedste tips til feinschmeckeren, der gerne vil finde lidt lækkert at spise og drikke i Uppsala.

Caféer og restauranter i centrale Uppsala

Du behøver ikke gå langt for at finde noget godt at spise i Uppsala. Bor du i centrum, og vil du gerne slå dig ned og nyde et godt måltid mad i rolige omgivelser, findes der flere hyggelige bistroer, der serverer klassiske svenske retter til gode priser. Hvis du er i humør til mere eksotiske smage, vil du heller ikke blive skuffet over Uppsalas tilbud – her ligger der indiske såvel som japanske, thailandske og kinesiske restauranter inden for kort afstand.

Drinks for enhver smag

Langs Uppsalas charmerende gader ligger der mange hyggelige barer. Uanset om du leder efter et roligt hjørne, en sofistikeret lounge eller en eksklusiv cocktailbar, findes der med garanti et sted for dig. Clarion Hotel® Gillet tilbyder f.eks. et fantastisk udvalg til øl- eller vinelskeren samt cocktails til alle præferencer. Inde i byens centrum finder du også klassiske værtshuse for en afslappet stund og flere spændende natklubber, der passer perfekt til en nat i byen.

Uppsala

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference