Medlemskab
Face treatment at Selma City Spa in Uppsala.

Hverdagsluksus med spa i Uppsala

Har du lyst til en spadag i Uppsala? Byen byder på kulturelle, historiske og kulinariske oplevelser, men også spamuligheder. Bo på et spahotel, hvis du planlægger en tur til Uppsala, og gør oplevelsen ekstra hyggelig. Eller book en dagspa, hvis du har brug for en afslappende pause i hverdagen!

Afslappende bad og skønne behandlinger

Af og til er en stille filmaften ikke nok til at slappe af og virkelig få den tiltrængte pause, som du stræber efter. Hvad kunne være bedre end at tilbringe et par timer eller dage i en hyggelig spa? At forkæle dig selv med en massage, et øjeblik i saunaen eller en ansigtsbehandling kan hurtigt lade batterierne op. Uppsala tilbyder også flere rigtig gode spafaciliteter i forskellige størrelser og formater, så her kan alle finde en spamulighed.

Spahotel med det lille ekstra

Hvis du ønsker at forlænge dit ophold i spaen, kan du booke dig selv ind på et spahotel. I Uppsala finder man f.eks. Selma City SpaClarion Hotel® Gillet, som sætter fokus på din velvære. Jacuzzier, pools, saunaer, rolige relaxrum og en bred vifte af behandlinger venter på dig. At bo på spahotel er lige så vidunderligt med kæresten som med familien eller vennerne, der planlægger en polterabend.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage