MedlemskabMine bookingerKundeservice
Mussles for dinner at restaurant The Social.

Mange barer og restauranter i naturskønne Växjö

Knurrer maven? Ikke meget længere, når du er i Smålands madparadis Växjö. Udforsk byens spændende barer og restauranter, der tager dig med på en kulinarisk rejse og overrasker dig med lokale, smålandske smagsoplevelser.

Multikulturel restaurantscene

I hjertet af Småland bydes du velkommen til en destination med spændende bar- og restaurantoplevelser. Leder du efter et sted at spise i byen, går du ikke sulten længe. Her findes der nemlig noget for enhver smag. I hjertet af byen, kun et stenkast fra shoppingmuligheder, finder du byens mest populære bar- og restaurantgade: Sandgärdsgatan. Når du først er her, mødes du af det svære valg af smagsvarianter fra alle verdenshjørner. Husmandskost, krydret asiatisk eller mexicansk - valget er dit.

Med smag af Småland

I Växjö afspejles madudvalget i lokale råvarer direkte fra fødevareproducenter. Her kan du besøge flere gårdbutikker og få en stor portion inspiration eller købe råvarer til aftensmåltidet. Byen er omgivet af enge, skove og søer, der giver gode betingelser for smagen af Småland, som ofte farver restaurantmenuerne især i årets varmere måneder. Velkommen til Växjö for unikke madoplevelser med en stor dosis Småland på tallerkenen.

Växjö

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage