Medlemskab
Water park

Oplev tropisk varme og palmer i Frederikshavn

Velkommen til Quality Hotel™ The Reefs vandland i Frederikshavn. Mærk den tropiske varme og oplev de forskellige pools – der er noget for hele familien. Vandlandet er inkluderet i prisen for alle hotelgæster.

Eventyr i tropisk klima

Synes du, at Caribien er for langt væk? Vi har løsningen til dig. Du behøver nemlig ikke at rejse længere væk end til Quality Hotel The Reef i Frederikshavn for at nyde tropisk varme. Her ligger vandlandet, du bare må besøge, hvor hele familien kan nyde varme bade, palmer, klipper og fuglesang – hele året rundt! Og ved du hvad? Hvis du bor på Quality Hotel The Reef, er indgangen til det tropiske vandland inkluderet i værelsesprisen.

Pools for hele familien

Der er ikke kun én pool i vandlandet, men faktisk hele 10 pools, så du kan finde din favorit. Bliver det den hemmelige jungleflod, der snor sig gennem hele vandlandet? Eller det store bølgebassin, Thunder Bay, hvor du kan mærke, hvordan det er at være i en tropisk storm? Vandlandet har noget for hele familien – både store og små. Du kan også nyde den udendørs pool ved soldækket, som du kun kan nå ved at svømme gennem den underjordiske kanal.

Besøg badelandet som dagsgæst

Du er velkommen til at besøge badelandet, selvom du ikke bor på hotellet. Forudbestilling og pladsreservation er kun mulig, hvis du køber entrébillet til badelandet online inden dit besøg – så er du garanteret adgang. Du kan også købe entré i receptionen, men hvis der er mange badende gæster, og badelandet bliver fyldt, kan vores badevagter blive nødt til at lukke for flere besøgende.

Water parkWater tank , water parkWaterpark, pool, spa

Før dit besøg

Badelandet har åbent alle ugens dage fra kl. 8.00-21.00.


OBS! Badelandet er lukket mellem 8.-28. juli 2024.


Køb din billet via linket i den grå boks herunder eller i appen ’GoVisit’ (download appen, find ’Quality Hotel The Reef’ og vælg ’program’ – her finder du billetterne, hvor du kan vælge dato og tid.)


Entrébillet dagsgæster:
Mandag-fredag og søndag: 200 DKK
Lørdag, helligdage og ferieperioder: 225 DKK


Børn under 3 år er gratis. Badebleer kan købes i vores reception. Børn under 13 år skal være ifølge med voksne. Husk at medbringe en 10-krone til skabet i omklædningsrummet. Badehåndklæder kan lejes for 20 kr. i receptionen.


• Bor du ikke på hotellet? Så kan du booke dit besøg her.


• Sulten? Caféen er åben torsdag - søndag og alle dage i sommermånederne.