MedlemskabMine bookingerKundeservice
Spa room at Quality Hotel Strand in Gjovik.

Spaluksus på ferien i Gjøvik

På hotellet i Gjøvik i Norge kan du nyde en dejlig form for afslapning i spaen. Book en hotelweekend eller konference, og forkæl dig samtidig med en stille stund i poolen samt en forfriskende behandling. Det er et perfekt afbræk fra hverdagen.

Nyd livet på landet

Gjøvik ligger ved Norges største sø Mjøsa, mindre end to timers kørsel fra Oslo. Den idylliske by har et rigt kulturliv og et pulserende restaurantliv. Hvis du vil ud i naturen, er der mange muligheder. Tag en tur med en hjuldamper på søen, besøg Gjøvik Olympiske Fjellhall, som er verdens største kamparena inde i et bjerg, eller begiv dig ud på en af de mange vandrestier og skiløjper i området. Derefter kan du slappe af på dit hotel med et vidunderligt spabesøg.

Slap af, når du har mest brug for det

Otium Spa hos Quality Hotel™ Strand er der masser af afslapningsmuligheder. Du er velkommen til at besøge stedet sammen med din partner såvel som med vennegruppen eller kollegerne. Tilbring et par timer i poolen og i saunaen, og book gerne tid til en dejlig behandling. Du kan vælge imellem flere behandlinger. Har du lidt ekstra energi tilbage i kroppen, er der både cykler, løbebånd og diverse styrkeredskaber i hotellets fitnesscenter, du kan benytte dig af.

Gjøvik

Spa og relax

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage