MedlemskabMine bookingerKundeservice
Indoor pool at Otium Spa in Gjovik.

Afslappende stund på Otium Spa i Gjövik

Book nu

Den fine lille by Gjövik ved Norges største sø Mjøsa er stedet for skønne kultur- og naturoplevelser. Bo meget gerne på Quality Hotel Strand - et hotel egnet til både private gæster og konferencer. Her finder du en tagterrasse med magisk udsigt, biograf, fitnesscenter samt en spaafdeling.

Kold og varm pool, jacuzzi og sauna

På Otium Spa kan du slappe af og tage hånd om dig selv for en stund. Nyd en stund i den boblende jacuzzi, sæt dig i en varm badetønde eller tag en hurtig dukkert i den kolde pool. Så er det måske tid til at gå i saunaen og igen blive rigtig varm og blød i kroppen. Spaen tilbyder også en velassorteret spabutik og en bred vifte af forskellige behandlinger. Book meget gerne en ansigtsbehandling eller en behagelig kropsmassage.

Oplev naturen omkring Otium Spa

Udover den skønne spaoplevelse, som Quality Hotel™ Strand og Otium Spa tilbyder dig, findes der også mange muligheder for fantastiske naturoplevelser i Gjövik. Mjøsa-søen tiltrækker med bade- og dampbådsture, og rundt i byen er der mange gode vandrestier og skiløjper. Hvis du vil bevæge dig rundt, men ikke ønsker at gå så langt, er der et veludstyret motionscenter på hotellet. Når musklerne er trætte, kan du træde ind i spaområdet og lade din krop genfinde roen.

Indoor pool at Otium Spa in Gjovik.Indoor pool at Otium Spa in Gjovik.

Otium Spa

Gjøvik

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Strandgata 15, 2815 Gjøvik
 • contactPhoneTelefon
  +47 611 78 600
 • emailContactE-mail
  otiumspa@strawberry.no
 • calendarBordreservation
  Book nu