Medlemskab
View of Norefjell by the water.

I Norefjell er der en spa for alle

Norefjell ligger ca. to timer fra Oslo og fem timer fra Gøteborg. Her finder du bjerge og skiløb om vinteren samt vandrestier om sommeren. Men der er også tid til afslapning, fred og ro. Start dagen på bjerget, og slut af med et dejligt bad og en spabehandling.

Slap af i spaen efter en dag på tur

Ja, det er skønt at være udenfor, tage skistøvler eller vandrestøvler på og opleve en dag i bjergene. Men selvfølgelig er det lige så vidunderligt at træde ind i et roligt og behageligt spamiljø, hvor de varme pools, saunaer, jacuzzier, massage- og ansigtsbehandlinger venter. På en ferie i Norefjell kan du få det hele! Book en uge med familien eller vennegruppen. Eller hvad med at invitere din kæreste på spaweekend i Norefjell.

Spa med bjerget som baggrund

Norefjell Ski & Spa er et meget værdsat spahotel. Her er det nemt at slappe af og koble af fra hverdagen og nyde livet her og nu. Book en skøn behandling eller tag plads i den udendørs jacuzzi med noget godt at drikke og en svimlende udsigt over bjergene, herunder Gaustatoppen. Det er svært at tænke på noget mere afslappet, ikke sandt?

Norefjell

Spa og relax

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage