Medlemskab
Outdoor pool with a view at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.

Norefjell Ski & Spa med udsigt over bjergene

Book nu

Norefjell Ski & Spa er ved flere lejligheder blevet kåret som Norges bedste sparesort. Det er ikke spor underligt! På Norefjell Ski & Spa er der et stort spaområde med pools, saunaer og relaxområder - og udenfor venter naturen med sine mange eventyr. Der er både skiløb og hyggelige vandrestier.

Spahotel i et fantastisk bjerglandskab

Træd ind i det rolige og varme miljø på Norefjell Ski & Spa, og lær kunsten at slappe af. Her er der noget for både krop og sjæl. Spaområdet med faciliteter i topklasse er en fredelig oase, og hverdagen vil føles langt væk i dampbadet eller den tørre sauna, når du træder ind i en varm jacuzzi eller prøver den tropiske bruser. Udendørs venter der varme bade, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over bjergene. Du kan også bestille en behandling inspireret af den nordiske natur.

Når bjerget ikke er nok

Hvis du stadig har energi tilbage i kroppen efter en dag udendørs, er du velkommen til at besøge spahotellets fitnesscenter. Her er der mulighed for at træne både styrke og kondition. Hvis du ønsker en større udfordring, venter der dig en 16 meter høj klatrevæg. Efter et ophold på Norefjell Ski & Spa har du helt sikkert ladet batterierne op og er klar til mange nye eventyr. Norefjell Ski & Spa er i sandhed et sparesort ud over det sædvanlige!

People relaxing in the pool at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.Sauna with a view at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.Face treatment at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.

Norefjell Ski & Spa

Norefjell

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Bøseter, 3543 Norefjell
 • contactPhoneTelefon
  +47 32 14 82 00
 • emailContactE-mail
  spa@norefjellskiogspa.no
 • calendarReservation
  Book nu