Medlemskab
Ski slopes in Central Norway's largest alpine skiing area, Oppdal.

Eventyr og spa i en perfekt kombination i Oppdal

I Oppdal i Norge er naturen altid tæt på. Om vinteren er det et populært skisportssted med alpint skiløb og velpræparerede langrendsløjper. Om sommeren er der mange vidunderlige vandre- og cykelstier. Du kan tage på moskusokse-safari året rundt. Og efter en dag i naturen venter spaen på dig!

Oppdal for hele familien

I det smukke landskab omkring Oppdal venter der en række spændende eventyr for både store og små. Her kan du løbe på ski med familien, din partner eller hvorfor ikke vælge et kickoff med kollegerne. Bare sørg for at tilpasse de udendørs aktiviteter efter sæsonen og selskabet. Om aftenen - når alle er trætte - er det dejligt at geare ned og slappe af, før det er tid til at samles på ny til en dejlig middag.

Book en god hoteloplevelse

Quality Hotel™ Skifer i det centrale Oppdal, blot to timer fra Trondheim, er der et hyggeligt relaxområde med brusere, almindelig sauna, dampbad og fodbad. Perfekt, når du og dit selskab vil slappe af efter en lang dag udendørs eller efter et par timer i hotellets konferenceafdeling. Du er velkommen til at bestille noget godt at drikke, synke ned i 'stolene og nyde udsigten ud over bjergene. Det er livskvalitet, når det er allerbedst!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage