MedlemskabMine bookingerKundeservice
Indoor pool at Quality Hotel™ Winn in Gothenburg.

Relaxområde – Quality Hotel™ Winn Göteborg

Quality Hotel™ Winn Göteborg tilbyder dig en bekvem afstand til Gøteborg City og er perfekt både til hyggelige weekender og effektive konferencer. En ting, der gør oplevelsen en tand skarpere, er den gratis adgang til hotellets relaxområde med sauna og pool. En dejlig måde at afslutte dagen på!

En skøn oplevelse for både store og små

Et skønt relaxområde er noget, som mange sætter pris på, når de bor på hotel, og er noget, der kan gøre oplevelsen endnu mere dejlig. I Quality Hotel™ Winn Göteborgs relaxområde finder du både indendørs pool og sauna, og badetøj kan købes i receptionen, hvis du skulle have glemt noget. Svøm et par baner i den indendørs pool, og afslut med en hyggelig stund i saunaen, eller sæt dig ned på en af de skønne sofaer med en bog, mens børnene leger.

Tag en tur forbi fitnessrummet

Hvis du foretrækker at komme op i gear i stedet for afslapning, eller måske begge dele, har du også mulighed for at besøge det nærliggende fitnesscenter. Quality Hotel™ Winn Göteborg samarbejder med et fitnesscenter, der ligger ca. 200 meter fra hotellet, og som gæst medfølger der lån af fitnesskort. Fitnesscenteret er åbent 24 timer i døgnet, hvilket gør det perfekt til dig, der er morgenfrisk og gerne vil i gang, inden resten af familien vågner, eller dagens møder starter!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Gamla Tingstadsgatan 10, 422 44 Göteborg
  • contactPhoneTelefon
    +46 31 750 19 00
  • emailContactE-mail
    q.winn.goteborg@strawberry.se